Global searching is not enabled.
Skip to main content

4 Courses

Dansk

Miljøbevidsthed

5 Einheiten zur Sensibilisierung von Beschäftigten und Auszubildenden im ÖPNV für die Bedeutung von umweltfreundlichen Verkehrssystemen und ihren eigenen Beitrag zur Förderung der Nachhaltigkeit im ÖPNV:


Dansk

Konfliktbevidsthed

5 Units to provide the public transport professionals/VET students with introductory materials for proper methods for defusing the escalated conflict and methods on how to overcome the post-conflict stress

Dansk

Stresshåndtering

Modulet fokuserer på at udstyre erhvervsuddannelsesstuderende og ansatte i den offentlige transportsektor med værktøjer og metoder til at opdage, genkende, forebygge og håndtere stressorer. Det vil hjælpe eleverne med at opbygge deres egen strategi til at håndtere stress mere effektivt og virkningsfuldt. Modulet består af 3 enheder, der har til formål at nå modulets mål.


Dansk

Moralsk mod

3 enheder for at øge følsomheden for at handle med moralsk mod, for at udvide de individuelle hjælperkompetencer på forskellige niveauer og for at sætte deltagerne i stand til at udvikle moralsk mod. Derudover skal deltagerne reflektere over deres egne og kulturelle værdier og moralforståelse som grundlag for moralsk mod og deres evne og vilje til at træde til.